在香港買滿HK$499即可免運費

🎁 新禮品卡推出!了解更多

【Suunto新品發佈會】Cam2 成為香港同澳門總代理

【Suunto新品發佈會】Cam2 成為香港同澳門總代理

Manger Cam2 |

今次發佈會對我哋嚟講係一個重要嘅milestone,Cam2好開心同大家宣佈我哋同Suunto嘅合作夥伴關係。我哋正式成為Suunto喺香港同澳門嘅總代理。同時,我哋亦同好多運動員合作,佢哋成為我哋嘅Suunto大使,一齊協助我哋建立一個suunto社群。你哋嘅支持同熱情令我哋可以喺香港體育界擴展我哋嘅影響力同實力。

我哋要衷心感謝所有嚟到活動支持我哋嘅嘉賓、傳媒朋友同埋合作夥伴。冇你哋嘅參與同支持,呢個活動就唔會成功舉行。

同時,要特別感謝知名藝人「東張女神」何沛珈小姐,係我哋嘅活動嘉賓,同埋知名前香港三項鐵人精英代表「三鐵公主」許煒森小姐,係我哋嘅活動主持人。你哋嘅參與令呢個活動更加精彩同難忘。

喺將來,我哋將繼續努力成長同進步,提供優質嘅體驗比我哋嘅顧客。我哋致力於改善服務同產品,確保顧客獲得最佳滿意度。

#suuntohongkong #suuntohk #suunto #suuntorace #香港運動